Markus, Dag 34: Sol igen!

Det är underligt hur mycket några glimtar sol kan göra på humöret, eller egentligen kanske det inte är alls konstigt. I morse och under dagen har jag i alla fall kunnat le mot solen under vissa bitar när jag gått☀️🙂

Att hitta och starta rätt led från grusvägen i Virisen var visst inte busenkelt. Jag hamnade på fel och fick direkt snedda genom terrängen för att komma till rätt stig. Trots 13 km av denna stig tog den slut och övergick till väg i 10 km vilka jag avverkade efter en härlig lunch i solen. Under färden på vägen låg jag i gränslandet mellan solvädret och vad det sig ut som ett riktigt ordentligt regnväder. Lånade Lottis väder-tur och höll mig på den soliga sidan gränsen även om jackan fick åka på i en kort skur.

Efter den större vägen svängde jag av mot Geilas där sjön Ransarn var mitt mål. Nära sjön tog Lottis tur slut för mig och regnet kom. Som tur är fanns det gott om fina gräsytor för tältet men jag gick några hundra meter till för att kika på en kåta jag spanat in på kartan. Den var öppen, inga skyltar och väldigt mysig att fly undan regnet i. Här skall jag definitivt testa bo inatt! Det finns till och med ett spartanskt dass en bit bort. Kåtan var inredd med spis, fönster, krokar för blöta kläder, litet vedförråd, värmeljus mm. Då jag misstänker att någon privat förvaltar kåtan så använder jag inget utom mitt eget, städar så det är finare än när jag kom och sover gott.

Sträcka: 31 km

Total sträcka: 696 km

Väder: Lätt vind och växlande molnighet. Mycket solglimtar men två större skurar

En reaktion till “Markus, Dag 34: Sol igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s