Markus, Dag 35: Skägg

Inget tält att packa ner idag så ganska tidig iväg nu när solen lyser. Jag tar dagens kort på mig själv och inser att skägget börjar bli långt. För de som inte vet så rakade jag ansiktet precis innan jag började för att sedan låta det vara tills målgång. Dagen kommer enligt karta spenderas väldigt mycket längs med sjö och det stämde. Fin sjö tillsammans med rengärden och bitvis bra stig, bitvis blöt mark. Det märks tydligt här att kombinerad sommar och vinterled inte har samma status som längs med Kungsleden. Lagom till lunch där sjön tog slut skulle jag verkligen behöva ett dass. Vad finns där jag tänkte ta lunch? Jo, ett dass och ett vindskydd att laga mat i.

Här efter blir det grusväg till större del och solen verkar ha övergått till lätt regn. Efter att ha fått mottagning och kollat nästa depå:s öppettider på söndagar väljer jag att gå lite längre idag. Detta för att ha marginal till öppettiderna, kunna plocka ut min mat för sista dagarna till Gäddede och därefter gå upp till Slipsikstugan och få en solig fin em/kväll på höjderna vilket meteorologerna lovat. Tältplats för natten blir precis ner vid sjön med badplats och grillplats.

Sträcka: 33 km

Total sträcka: 729 km

Väder: Lätt vind och soligt under dagen men övergående till regn på em/kvällen.

3 reaktioner till “Markus, Dag 35: Skägg

  1. Ditt skägg är nästan precis som mitt, om man bortser från att det är kortare förstås. Växer likadant om man säger så 😛

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s