A+C, Dag 62: Till Ljungan

Dagens roligaste event var att vi direkt efter att vi packat ihop tältet och vandrat vidare 20 meter på leden så dyker en klockren tältplats upp som vi totalt missade i gårdagens rekande. Men vi sov som tur var ganska bra så vi är inte så bittra över att missat det. Dagens övriga vandring ingav inga större upplevelser men likväl inträffade en del saker. När vi kom fram till vålåstugan så träffade vi där en vandrare som tyvärr hade halkat på en spång och skadad knät bara några hundra meter innan stugan. Han skulle iaf bli hämtad med helikopter strax och det var polisen som skötte den uppgiften i dessa trakter. Kul att se helikopter men det väckte vissa känslor till liv som jag undantryckt denna sommar. Får förhoppningsvis hoppa lite när jag kommit hem.

I stugan sen så kom en annan grönabandare ifatt oss som vi inte träffat förut. Det var kul att sitta och prata medans vi åt lunch och pratade lite med den skadade.

Efter lunch så knallade vi vidare och denna biten av leden var väldigt händelselös. Det enda som inträffade var att vi passerade den rasserade bron som fortfarande inte hade blivit fixad efter förra årets vårflodar. Kom till slut fram till Ljungan där vindskydd och toalett fanns. Där slog vi läger och kunde komma undan vinden ett litet tag innan vi gick och la oss.

Sträcka: 22 km

Total sträcka: 1154 km

Väder: Sol med blåst

Datum: 2018-09-14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s