Markus, Dag 49: Vilodag

Då mycket av tvätt och rengöring kunde göras igår så hade jag mer tid att både vila och strosa runt lite i Åre under min vilodag. Med föräldrarnas hjälp har jag kunnat få mina valsedlar till en vän som jobbar i Åre centrum då dessa hämtade jag ut och röstade i Åre bibliotek. Tack Karin för hjälpen!

Jag tog en lunch i Åre Bageri och kikade runt lite i friluftsbutikerna innan jag gick tillbaka till mitt rum för att vaxa kängorna som nu torkat och planera mat och sträckning inför nästa etapp mot mål.

Denna vandring har visserligen varit en vandring från Treriksröset mot mål Grövelsjön men målet har alltid varit att utmana mig själv och få uppleva större delen av vår svenska fjällkedja. Skall jag besöka allt så behövs mer tid men det finns några ställen jag är färdig med så att säga men det finns många ställen jag vill tillbaka till någon gång i framtiden. Nu ser jag fram emot lite riktigt kalfjäll igen i några dagar och självklart att få lägga handen på dörren till Grövelsjön fjällstation.

Sträcka: 0 km

Total sträcka: 1050 km

Väder: Sol största delen av dagen.

2 reaktioner till “Markus, Dag 49: Vilodag

    1. Det värmer att höra! Tänker på alla som stödjer och peppar de gånger det går tungt. Just nu känns det bra och jag ser fram emot några fina dagar uppe på riktig led och kalfjäll 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s