A+C, Dag 69: Regn, regn och mysig stuga

Idag så blev det en väldigt annorlunda start då Thomas berättade att han tänkte avbryta sin vandring med oss på grund av ork men framförallt trasiga fötter vid frukosten. Det blev till att på smidigast sätt försöka hjälpa honom och som tur var kunde det hela lösas med hjälp av en snäll bonde som kunde skjutsa Thomas till ett ställe där han kunde bli hämtad. Så nu blev trion en duo igen och det kändes lite tomt ändå att börja gå.

Men Lottis och jag kom snabbt in i vårat lunk igen – tyvärr dröjde det inte länge innan det förväntade regnet slog till och vi behövde bli blöta. Sen pga regnmolnen, våran stigning och den generella ställningen när det är regn gjorde att vi inte såg särskillt mycket av omgivningen. Vi borrade helt enkelt ner huvudet i backen och tuggade meter.

Tipset vi fått från Betty (en annan gröna-bandare) om plastpåsar runt händerna i brist på vattentäta vantar kom väl till pass 🙂 Tackar!

Tiden gick som tur var fortare än förväntat och vi kunde glatt konstatera att vi nått dagens etappmål lagom till lunch. Där kunde vi ringa på dörren hos de boende och hyra en stuga för natten.

Så sista dagen när våra regnkläders impregnering gav upp kunde vi komma in i värmen och få allt torrt. Så mätta, varma och nöjda med dagen kan vi gå och lägga oss i tid utan att frysa, då vi eldat, för att i morgon gå imål på vårt 70 dagar långa äventyr.

Sträcka: 17 km

Total sträcka: 1287 km

Väder: Regn

Datum: 2018-09-21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s