A+C, Dag 55: Mot Bläckåstjärnen

Vi lämnade oldens byastuga och med den Sickan som vi ska tacka för många sköna samtal och berättelser för att vända blickarna mot…väg. Jupp blev inte bättre än så på många kilometer men som tur var det uteslutande grusvägar när man väl kom utanför olden.

Ibland undrade jag dock om min karta verkligen var helt ouppdaterad för nog vill jag minnas att Frankrike ligger mer söderut än norr…

Vi passerade stora och små byar men vi får tacka speciellt för den intressanta pratstunden vi fick i Västsjön.

När vi lämnade Västsjön fortsatte vi ett tag till innan grusvägen slutligen övergick till stig. Där satte vi oss för lunch vid en damn och njöt av solen som nu började titta fram.

Ägaren kom förbi och sa att stigen finns att hitta där vägen svägen och är relativt lättnavigerad. Jo tjena, om man visste vart den skulle vara så kanske då men för våran egen del blev det kompassriktning så vi kunde få fångst av stigen. Fungerade helt okej då vi till slut fann stigen och kunde då med betydligt lättare och snabbare steg ta oss framåt…

Väl framme vid vår tänkta tältplats insåg vi båda direkt att det blir bara till att fortsätta för här vid tjärnen/sjön var det inget som fungerade bra. Vi fortsatte och hoppades på att bläckåsbodarna kunde erbjuda bättre tältplatser. Vägen dit var dock sådan där jobbig svårfunnen stig men jag tyckte personligen att det gick relativt bra på denna halvan än föregående.

Slog läger på en höjd med fantastisk utsikt och underbart väder.

Sträcka: 21

Total sträcka: 1020 km

Väder: Dimma till strålande sol.

Datum: 2018-09-07

En reaktion till “A+C, Dag 55: Mot Bläckåstjärnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s