A+C, Dag 47: Rösta i Gäddede

I går kväll hade vi kollat vädret som sa att regn skulle dra in runt 6 på morgonkvisten. Så vi tänkte vara smarta och packa ihop ett torrt tält och som bonus vara framme i Gäddede redan vid lunch genom att sätta alarmet på 5.

5 i 5 på morgonen vaknade jag, inte av klockan utan av att himlen öppnade sig… Typiskt 😉 Vi kollade på varandra och sov 3 timmar till (eller försökte sova iaf).

Klockan 8 började vi packa ihop allt som gick inne i tältet där allt var torrt som tur var! Tack för att vi skaffa tältgolv.

Som alltid kom vi iväg vid 10 men hade bara 17 km assfallt kvar att tugga och i marchfart går det fort så vi hittade campingen redan vid två. Här fick vi en väldigt optimerad men mysig stuga där de sponsrar en av två nätter om man är grönabandare 😀

Så fort vi var duschade så satte vi upp det dyblöta tältet i det mer och mer soliga vädret och drog till lokala pizzerian för lunch. Sen blev det till att utföra sin plikt som svensk medborgare och rösta. Vi hade fått tipset från våra följeslagare och tillika grönabandare att beställa röstkort till mailen i Klimpfjäll. Tur vi gjorde det för det tog 3 dagar.

Väl på plats i turistinformationen var det inga problem förutom att en dam skämtade med André och påpeka att legitimationen inte liknade honom längre och var osäker på om hon kunde godta röstningen.

Sträcka: 17 km

Total sträcka: 852 km

Väder: Till en början regn, sen soligt.

Datum: 2018-08-30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s