A+C, Dag 40: Smärta

Idag vaknade jag med en rejäl dos hemlängtan. Med onda fötter redan innan vi startat undrar jag varför vi gör detta… För att underlätta lite så tog jag upp STFs kart-applikation i mobilen och zoomar ut så man ser hela Sverige. Då ser man hur långt vi faktiskt redan har gått… På ett ungefär en tredjedel av Sveriges längd! Helt galet.

Vädret var iaf mycket bättre än dagen innan och vi ser hur solen ser ut igen 😉

Själva sträckan är lättgådd men mina trampdynor gör ont från start och tempot måste hållas nere. André är som tur är stark idag och peppar å pushar när det behövs.

En topp skulle vi över idag och turen var med oss så vi hade sol på högsta punkten trots alla måln och skurar runt omkring.

Dagens mål är redan från början Tjåkkelestugorna (eller chokladstugan som vi kallat den, för att komma ihåg den sen en gröna bandare vi mött långt tidigare tipsade om den).

17 km känns lite fjuttigt efter alla våra tidigare strapatser men det var helt klar på gränsen till vad fötterna klarar av just nu. Och imorgon blir det inte mycket längre när vi entligen tar oss till nästa depå! Hoppas så att fötterna blir bättre efter lite vila och korta dagar.

Sträcka: 17 km

Total sträcka: 731 km

Väder: växlande målnighet, mestadels uppehåll och svag vind.

En reaktion till “A+C, Dag 40: Smärta

  1. Skönt att läsa att det inte bara är jag som börjar få lite hemlängtan och funderar på varför jag gör detta. Många härliga upplevelser längs vägen och fina platser. Ser dock fram emot Åre-Fjällnäs sträckan. Inte långt kvar nu: kämpa🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s