Markus, Dag 40: Vilodag

Då jag lyckats tvätta under gårdagen så fick jag en ordentligt lugn förmiddag med att endast gå till Ica, köpa lunch och lyxfrukost med färska smörgåsar bland annat. Allt är nu torkat och jag har roddat i massa privata samtal, rekat kartor, fått i mig fler kalorier mm. Efter en till vilopaus efter lunch skall jag nu sortera mat inför nästa etapp till Åre.

Väl till Åre har jag nu lyckats ordna så jag kan få mina röstkort skickade till en kontakt. Det stora problemet blir vilket parti jag skall rösta på till riksdag, region och kommunval… Blir nog några timmars surfande på alla valkompasser, läsa igenom partiprogram och kanske kolla på någon debatt.

För er som undrat vad man gör på kvällarna under vandringen, här är mitt svar: den tid som finns brukar gå åt till att laga middag och förbereda morgondagen. Kommer jag fram runt 16 brukar tid finnas till att lyssna på lite ljudbok. Jag har dock utan undantag varje kväll masserat mina fötter. Fantastiskt skönt och välbehövt efter nu 800 km vandring. Man borde göra detta varje dag hemma också🙂

Sträcka: 0 km

Total sträcka: 839 km

Väder: Växlande molnighet fördel sol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s