Markus – Dag 27: Pissväder!

Jag vaknade av sol och värme i tältet men inser när jag går ut att det inte är långt kvar till regn. Efter en ganska snabb morgonrutin (1h) hade jag ätit och fått ner tältet. Jag började vandra i vanliga kläder för jag kanske kan klara mig från regn… Jag inte mer är 200m innan regnet kom och regnkläderna åkte på. Regnkläderna var där för att stanna.

Efter 3h var jag i Ammarnäs och gick in till Ica. Jag köpte en liter juice som jag tänkte använda till min lunch och får uppmaningen av kassören tillika ägaren att sitta inne i värmen i Ica och äta min lunch. Jag måste ha sett blöt ut… och hon hade rätt. Det var så skönt att sitta inne och torka upp, ladda klocka och mobil så jag blev kvar två timmar innan turen fortsatte mot Aigertstugan.

Efter att ha varit ute i konstant regn i sju timmar bestämde jag mig för att gå in, torka och sova gott inomhus för att komma iväg tidigare och försöka mot Tärnasjöstugorna imorgon. Om stormvarningen vi fått visar sig för illa så kanske jag stannar vid Servastugan eller halvvägs mot Tärnasjöstugorna. Hoppas vädret blir bättre mot slutet av veckan eller måndag som prognosen säger.

Sträcka: 23 km

Total sträcka: 541 km

Väder: Regn! Och på bergshöjderna dålig sikt

4 reaktioner till “Markus – Dag 27: Pissväder!

      1. Haha! Gör så gott jag kan men får skälla lite på Calle när jag kommer tillbaka om det är så att han är elak. Tack, tack!

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s