Markus – Dag 26: Långdistans

Jag vaknade av mig själv 07:30 utan att någon sol gassade på tältet och gjorde det till en ångande bastu. Jag hann precis plocka ihop tältet innan första regnet kom. Frukosten fick jag äta i vindskyddet som höll vätan ute.

Vädret var bra idag, växlande molnighet och inte alls för kallt. Då jag läst att vädret skulle bli sämre framåt mot morgondagen försökte jag istället ta mig så långt fram som möjligt medan solen lös. Jag får då även lite tid över att använda till att kika runt i Ammanäs. Hela tiden kände jag efter i kroppen och stannade när det behövdes. Jag fick tips om Sjnulttjietugorna och stannade där en timme för att äta lunch. Solen lös fortfarande jag passade på att gå när benen mådde ok. På höjden Innan det börjar gå ner mot Ammanäs finner jag en liten sjö med sandstrand så hör slår jag läger. Innan jag kryper ner i sovsäcken passar jag på att massera ben, vader och inte inte minst fötterna🙂

Bilden nedan symboliserar hur jag på något sätt älskar fjällvandring och dess natur trotts att jag vissa dagar tröttnat eller vandring blivit lite mättat under denna tur.

Sträcka: 38 km

Total sträcka: 518 km

Väder: Soligt men nära till ett regnoväder

En reaktion till “Markus – Dag 26: Långdistans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s